Zoals ik de vorige keer aangaf bevind het laatste voorbereidingskamp zich in Inzell. En wat is het hier weer fijn, al sinds ik pupil was kom ik hier minimaal één keer per jaar op kamp. Lekker fietsen op hoogte en trainen in een mooie ijshal.

Daarnaast hebben we ook best vaak geluk met het weer. S’ochtends trek je de gordijnen open en heb je door de opkomende zon en de wegtrekkende mist een mooi uitzicht op de bergen. Even uit de bekende omgeving en een bepaalde rust pakken.

Natuurlijk geen rust wat betreft het trainen maar wel de randzaken, minder media, even een weekje niet koken en alle andere afleidingen die thuis op de loer liggen.

Onze weken hier in Inzell bestaan net als thuis uit schaatstrainingen, fietstrainingen, krachttrainingen, sprint- en sprongtrainingen. En natuurlijk de eerste wedstrijden op het ijs.

Naast de trainingen hebben we ook onze rust momenten, deze gebruik ik vaak om even lekker een “bakkie” te drinken.

Als we de 21e thuiskomen gaan we toewerken naar het World Cup Kwalificatie toernooi, deze staat in het eerste weekend van november op de kalender. Na al het voorbereiden heb ik echt weer zin om te gaan racen.

Tot snel en veel liefs,
Antoinette