Met het WK Allround kwam er anderhalf week geleden een einde aan mijn seizoen. Helaas verliep het weekend niet zoals ik van tevoren had gehoopt maar ik ben heel blij dat ik na vier afstanden een bronzen medaille in mijn handen had.

Na twee jaar op rij een vierde plaats stond ik nu wel weer bij de beste drie. Hierna vloog ik op maandag terug naar Nederland en stond ik dinsdagochtend vroeg op Schiphol. Toen de bagage snel afgehaald en op naar huis. De eerste lading was in de machine gedaan en daarna heb ik even wat tijd voor mezelf genomen bij de schoonheidsspecialiste. ’s Avonds lekker gegeten bij heit en mem om vervolgens eindelijk weer mijn eigen bed in te duiken.

Helaas was het maar voor één nachtje want woensdag zat ik alweer met mijn koffertje in de auto met als bestemming: Assen. Hier mocht ik donderdag en vrijdag mijn racelicentie proberen te halen op het TT-circuit. Wees gerust, het is geen carrière switch, maar ik moest mijn licentie behalen zodat ik tijdens de Jumbo racedagen mee mag doen aan de GT Ladies cup.

Na twee super gave dagen stond ik op vrijdagmiddag moe maar voldaan met mijn licentie in de hand. In april heb ik nog een trainingsdag op Zandvoort en dan mag ik daar 18 & 19 mei van start.

Het weekend had ik op een verjaardag na eindelijk een lege agenda. Eindelijk kon ik naar bed zonder mijn wekker te hoeven zetten. Even rust en de accu een beetje opladen.

Deze week heb ik wel alweer wat dingen staan waaronder afgelopen maandag een fotoshoot, gisteren een verjaardag en vanavond samen met Michelle naar de Ard Schenk awards en zaterdag een clinic met de ploeg. Ook de hardloopschoenen zijn alweer aan geweest want na een week zonder trainen moest ik van mijn lijf weer aan de gang.

Tot snel,
Veel liefs,

Antoinette